INGYENES SZÁLLÍTÁS 25000 Ft FELETTI MEGRENDELÉSEKNÉL. RENDELJ BIZALOMMAL!

Hogyan tudok visszaküldeni / cserélni?

HOGYAN KÜLDJ VISSZA A TERMÉKEKET?

A visszaküldés (rendelés visszavonása) esetén 14 nap áll rendelkezésedre a csomag átvételének dátumától. A pénzed legfeljebb 14 naptári napon belül kerül visszautalásra, miután a terméket "ÚJSZERŰ" állapotban visszaigazoltuk raktárunkban. Győződj meg róla, hogy a termékek sértetlenek, és a csomag teljes!

 1. Bármely futárszolgálattal visszaküldheted a rendelést. Visszaküldési cím: Mahmudiei utca, 55. szám, 1-es szoba, 820057 irányítószám, Tulcea megye, Tulcea város, Románia. Bármely futárszolgálattal visszaküldheted. NE küldd el a termékeket postai értesítővel, a termékeket NEM vesszük át. NE küldj csomagot a szállítási díj címzettje számára.

 2. Mi is kezdeményezhetjük a visszatérítést, a szállítási költség az Ön által visszatérítendő összegből kerül levonásra.

Mindkét esetben az alábbi lépéseket kell követned.

 

Lépéseket kövess a weboldal alján található "Visszaküldési/cserélési űrlap" oldalon vagy kattints ide -> Visszaküldési/cserélési űrlap

 

 1. Add meg a rendelésszámot (a rendelés megerősítéséről kapott e-mailből).

 2. Add meg az e-mail címet vagy telefon számot az azonosításhoz.

 3. Kövesd a lépéseket és válaszd a Termékek visszaküldése opciót.

 4. Töltsd ki az összes mezőt, beleértve a banki számlaszámot is, ahova a termékek értékét vissza kívánjuk téríteni.

 5. Egy e-mailt fogsz kapni, amely megerősíti a kérésedet.

 6. Egy másik e-mailt fogsz kapni, amikor a Visszatérítés jóváhagyásra kerül, és válaszolhatsz erre az e-mailre, ha szeretnéd megadni a kiválasztott futárszolgálatot, vagy ha szeretnéd, hogy mi küldjük el a futárt a visszatérítésre.

 

Miután megkapjuk a visszaküldött terméket a raktárunkban, azt a csomagban vagy az AWB alapján azonosítjuk. Egy e-mailt fogsz kapni a visszaküldött termék fogadásáról, és a pénzt legfeljebb 14 napon belül visszatérítjük a űrlapon megadott számlára.

Figyelem! Csomagold az terméket "ÚJSZERŰ" állapotban, minden tartozékával és sérülés nélkül. Ha a termék sérült állapotban érkezik, a visszatérítést elutasíthatjuk, vagy csökkenthetjük a visszatérítendő összeget a törvény alapján.

HOGYAN CSERÉLD LE A TERMÉKET?

Kövesd a lépéseket a weboldal alján található "Visszaküldési/cserélési űrlap" oldalon vagy kattints ide -> Visszaküldési/cserélési űrlap

 

 1. Add meg a rendelés számát (a megerősítő e-mailből, amelyet a rendelés leadásakor kaptál).
 2. Add meg az e-mail címedet vagy telefonszámodat az azonosításhoz.
 3. Kövesd a lépéseket és válaszd a termékek cseréje opciót.
 4. Töltsd ki az összes mezőt, beleértve azt a bankszámlaszámot is, ahova a különbözetet vissza szeretnéd kapni (ha van ilyen). Ha a csere drágább termékkel történik, a különbözetet a termék átvételekor kell fizetned.
 5. Egy e-mailt fogsz kapni, amely megerősíti a kérelmed elküldését hozzánk.
 6. Egy e-mailt fogsz kapni, amikor a csere jóváhagyásra kerül, és mi elküldjük a cserére szánt új terméket. A csere a futárnál történik: leadod a régi terméket, átveszed az újat, és kifizeted a különbözetet, ha szükséges, vagy a különbözetet a megadott számlára fogjuk átutalni.

Teljes jogod van visszaküldeni a vásárolt terméket 14 napon belül a csomag átvételétől (a rendeléstől való elállás jogával). A termék ingyenes cseréjének szolgáltatása ugyanezen időszakban érvényes.

Nem kell indokolnod a visszaküldés okát, bár hálásak lennénk az ilyen információért - ezt arra használjuk, hogy jobb termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk.

A második csere szállítási költsége (az első csere ingyenes) a fent említett időszakban 3990 Ft.

A szállítási költség akkor 2190 Ft, ha cégünk kéri a csomag visszaszállítását.

A szállítási költség 2190 Ft, ha a csomagot a SAMEDAY COURIER-n keresztül küldjük és nálunk kell fizetned.


*A TERMÉK ÉRTÉKÉNEK CSÖKKENÉSE ESETÉN (HIÁNYZÓ ALKATRÉSZEK, JAVÍTHATÓ KÁROK, HIÁNYZÓ TÁROLÓTÁSKA, RÖGZÍTŐ SZIVACSOK SÉRÜLÉSE/HIÁNYA STB.) - A TERMÉK ÉRTÉKÉNEK 30%-ÁT LEVONJUK.

*A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSÉT ELUTASÍTJUK, HA EZ JAVÍTHATATLANUL MEGSÉRÜLT, ÉS VISSZAKÜLDJÜK A TERMÉKET ÖNNEK AZ ÖN KÖLTSÉGÉN.

 

 

Emlékezz:

 • A termék visszaküldését saját költségeden kell megtenned, amelyet nem térítünk vissza.

 • Felelős vagy a termék értékének csökkenéséért, ha azt olyan módon használtad, ami túlmegy azon, ami a termék jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges.

 • Ne felejtsd el csatolni a vásárlást igazoló eredeti vagy másolatát (nyugtát vagy számlát).

 • A visszatérítési időszak legfeljebb 14 nap lehet attól az időponttól, hogy a visszaküldött termék megérkezik a SOFAZIP.HU raktárába, vagy attól az időponttól, hogy a visszaküldésről szóló bizonyítékot benyújtottad, attól függően, melyik történik hamarabb, a hatályos jogszabályok alapján.

 • Ha a rendelést készpénzben fizetted kiszállításkor, add meg a számlaszámot, ahova a pénzt át kell utalnunk. Ha online fizettél, banki átutalással térítjük vissza az összeget.

 • Ne küldj nekünk "utánvéttel" csomagot – technikailag nincs lehetőségünk ilyen csomagok fogadására.

 • A csomag biztonsága és szállítási ideje érdekében javasoljuk, hogy a termékeket futárszolgálattal küldd vissza.

FIGYELEM!

*Ha a visszaküldött termék bontott / sérült / törött állapotban érkezik a raktárunkba, azt visszautasítjuk és jegyzőkönyvet veszünk fel. A futárcég fogja meghatározni, ki a felelős és hogyan történik a kártérítés, ha szükséges. Ennek elkerülése érdekében gondosan csomagold be a terméket!

*Ha a visszaküldött termék olyan állapotban van, hogy nem adható el újként, kérjük a termék eredeti állapotba való visszahozatalának költségét vagy a másodkézből történő eladásból eredő árkülönbség fedezését. Ha nem értesz egyet ezzel a díjjal, visszaküldjük a terméket a te költségedre. Ezt a záradékot az O.G. 34/2014 szabályozza, távollévők közötti kommunikációs technikákat alkalmazó vásárlások esetén, az O.G. 34/2014 art. 2 lit.e. alapján.

 

PANASZOK

Minden, üzletben vásárolt termékre vonatkozóan jogaid vannak a szerződéssel összeegyeztethetetlen hibákra vonatkozóan két évig a vásárlás dátumától, a fogyasztói jogokra vonatkozó hatályos jogszabályoknak megfelelően.