INGYENES SZÁLLÍTÁS 25000 Ft FELETTI MEGRENDELÉSEKNÉL. RENDELJ BIZALOMMAL!

Elegánsan élni? Íme néhány trükk, hogy könnyebb legyen!

által Sofazip Romania
Elegánsan élni? Íme néhány trükk, hogy könnyebb legyen!

Szeretnél valami újat a lakásodban? Egy elegáns, kifinomult nappalit szeretnél? Egyáltalán nem bonyolult, amíg az összhangot ötvözöd a funkcionalitással.

Hasznos tippek harmonikus dekorációhoz: A berendezés sikerének kulcsa az egyensúly, akár egy kifinomult nappaliról, egy rusztikus konyháról vagy egy modern fürdőszobáról van szó.

Másrészről rendkívül fontos, ha valami egyedit szeretnél létrehozni, tökéletesen ötvöznöd kell a gyakorlati oldalt a vizuálissal. Az összhang és a funkcionalitás képesek együttműködni, különösen akkor, ha a szobának többfunkciós célt kívánsz adni.

Amikor többfunkciós felhasználásról beszélünk, különösen a nappalira gondolunk, amely napjainkban különféle célokat szolgál.

Egy finoman berendezett nappali, amely különös figyelmet fordít a részletekre, valóban álmaid helyévé válhat, különösen akkor, ha a saját személyiségedet is hozzáadod.

Természetesen minden a színnel kezdődik. Végül is a szín minden dekorátor eszköze, legyen az amatőr vagy profi.

A merészebbek számára mindig van lehetőség kilépni a "biztonságos" színek monotonitásából, elhagyva az örök fehéret és bézset.

A biztonság kedvéért választhatsz harmonikus színkombinációkat is, például vörös-narancs-sárga vagy kék-zöld-sárga.

A kontrasztos színeket sem szabad figyelmen kívül hagyni, amíg az intenzitásuk alacsonyabb, és a szemünk számára kellemesebb és konzisztensebb árnyalatokat használunk.

Alapdarabok egy kifinomult nappalihoz Egy kifinomult nappali fő elemei tulajdonképpen a bútorok.

A nappali bútorainak ki kell emelniük a személyiségedet, a történetedet. Mint kezdetben említettem – az egyensúly – fontos egy luxusos, kifinomult nappali eléréséhez. De nem állhatunk meg itt. Szükségünk van funkcionalitásra, tartósságra és végül, de nem utolsó sorban kényelemre.

Minden kifinomult nappali kialakításának tervének a bútorok kiválasztásával kell folytatódnia, amelyet a tér alakja és méretei alapján kell meghozni. Más dolog berendezni egy téglalap alakú nappalit, és más egy négyzet alakút.

A választott stílusnak megfelelően (klasszikus, modern, rusztikus, vintage, Shabby Chic, romantikus) választjuk ki a megfelelő bútorokat, azok anyagával és részleteivel együtt.

Egy jól választott bútordarab új életet adhat a belső térnek, és jelentősen növelheti otthonod kényelmét.

A mai belső terek fontos jellemzői A jelenlegi, vagyis a kortárs stílust gyakran összekeverik a modernnel, ami teljesen téves megközelítés.

A kortárs stílus a jelenből vesz elemeket, aktuális részleteket, folyamatos kiegészítéssel és jellegzetes, egyedi elemekkel. Míg a modern stílus egy régebbi design újratervezése, amely alapul veszi a háború előtti design sok elemét.

A mai kortárs enteriőrök nem csak non-színt és mono-stílust jelentenek. A kortárs stílus többféle stílusból, mint például az art-deco, retro, minimalista, eklektikus, shabby chic, hagyományos vagy Art Nouveau, vesz alapul elemeket.

A színpaletta és a bútoroknak biztosítaniuk kell a pszichológiai kényelmet, a nyugalmat, de ugyanakkor vonzóvá és alkalmassá kell tenniük a mai kis lakásokra, a szűk terekre.

A bútorok multifunkcionálisak, sok moduláris darabot használnak, a befejezések lehetnek mattok, fényesek vagy akár fából készültek.

Mindenképpen el kell érned a tágas tér érzetét végül.

A dekoratív elemeknek pihenésre kell ösztönözniük, míg a hangsúlyoknak diszkréten kell felkelteniük a figyelmet. A színek, a méretek változásai, és az egyik formától a másikig történő hirtelen változások nagy hangsúlyt kapnak.

A világítás számos lehetőséget kínál, a spotlámpáktól a lámpaállványokig, a klasszikus csillároktól a modernig, a nagy gyertyatartóktól a csinos kis csillárokig.

Hatásos anyagok: a bársony és a selyem A kifinomult nappalikra jellemző anyagoknak kiváló minőségűnek kell lenniük, és az eredeti design is fontos.

Csak így teremthetsz olyan "wow" hatást, amelyet a legigényesebb vendégeid már első pillantásra észrevesznek.

A finomság és az elegancia kialakításához válassz visszafogott színeket, de itt-ott dobd fel élénk színű textil anyagokkal, amelyek frissességet hoznak a belső térbe.

Bátran válassz egy markáns darabot, ami a saját elképzeléseidet tükrözi, legyen az egy függöny, egy szőnyeg, egy kanapé vagy egy fotel. Ezeknek az elemeknek egyedi mintázattal vagy színnel kell rendelkezniük.

Egy egyszerű módja annak, hogy egy különleges darabot emelj ki a nappaliban, az egy luxus, modern darab, például egy különleges kárpittal rendelkező kanapé vagy fotel választása. Kisebb költségvetéssel is választhatsz bársonyból készült kanapéhuzatot, amely azonnal egyedülálló megjelenést kölcsönöz.

Ugyanígy választhatsz természetes selyemből készült függönyt is, amely tökéletes kivitelezéssel és egyedi színnel rendelkezik, így az ablakod a helyiség középpontjává válik.

A valóság az, hogy a selyem és a bársony nagy vizuális hatással bíró anyagok, amelyek jelentősen befolyásolhatják a helyiség általános hangulatát.

Mivel a bársony eredetileg természetes selyemből készült, ezért a két szövet egyfajta hírnevet szerzett magának együtt. Ezek az idők során a luxus és a nemesi minőség szinonimái lettek.

A bársony - a luxus és a gazdagság eszenciája Világszerte a bársony az igazi luxus szimbóluma. A nemesek, az arisztokraták, és más fontos emberek mindenáron meg akarták szerezni ezt az anyagot a múltban.

A bársonyt nem csak a divatban, hanem a belsőépítészetben is használták. És ma is így van.

Manapság a bársonyt falak tapétázására, bútorok kárpitozására, függönyök készítésére és különböző dekoratív tárgyakhoz használják.

Mivel rendkívül kellemes tapintású, a bársony a pihenés szimbólumává vált. Exkluzív textúrája a luxusra és gazdagságra emlékeztet.

Ahhoz, hogy mindig divatos belső teret alakíts ki, nem szükséges nagy változtatásokat eszközölni. Például a nappaliban újrahasznosíthatod a bútoraidat. Hozzáadva színeket és visszaállítva az eredeti fényt, ezek az elemek megőrzik szépségüket és varázsukat az idők folyamán.

by Sofazip Romania

Popular Posts

Instagram

Kövess minket

Hírlevél