INGYENES SZÁLLÍTÁS 25000 Ft FELETTI MEGRENDELÉSEKNÉL. RENDELJ BIZALOMMAL!

Szeretnél angol hagyományos stílusban berendezni a lakásod?

által Sofazip Romania
Szeretnél angol hagyományos stílusban berendezni a lakásod?

Az angol hagyományos stílus a természet és a kényelem ötvözetével jellemezhető tervezési elemekkel. Főként tömörfa anyagot használnak bútorokhoz, tervezési elemekhez és padlókhoz.

A használt természetes anyagok, az elegánsan kivitelezett nagy ablakok, a homlokzat aszimmetriája és a növények, valamint a természetes elemek az angol hagyományos stílus alapját képezik.

Azonban nem kötelező pontosan ezt a stílust követni, választhatnak annak újraértelmezését is. Fontos, hogy az élénk, ragyogó színekre, a jól meghatározott fa, kő vagy vas textúráira figyeljenek, amelyek valahogy összekötik a belsőt a külsővel.

A textíliáknál érdemes virágmintás anyagokat választani, valamint gazdag, rojtos takarókat. Az ilyen rusztikus hangulatú belső terek különösen vonzóak a falon elhelyezett porcelán edényekhez, száraz növényekhez és esetleg keretezett kiegészítőkhoz az angol stílusban.

A szín- és építészeti elemek harmonikus összehangolása egy kezdő számára elég nehéz lehet. Ebben az esetben érdemes egy szakember segítségét kérni, hogy egységet adjon ezeknek az ötleteknek.

Elegancia és brit stílus az otthonodban? Az angol stílus eleganciája az időtálló, klasszikus és modern elemekkel jellemezhető, amelyek a belső kialakításához használtak. Ezek kellemes, pihentető, kényelmes hangulatot teremtenek, amely közelebb hoz a természethez. Válassza ezt a stílust, amikor az otthonát rendezik be, és élvezheti a természetes anyagból készült, tartós bútorokat, a tökéletesen beépített dekorációs elemeket és a kifinomult, elegáns, klasszikus luxust.

Hogyan emeld ki a színt? Az angol stílus a használt színpalettával tűnik ki. Főként két vagy több színt használnak a helyiség vonzóbbá tételéhez. A leggyakrabban használt árnyalatok a sárga, piros és a rózsaszín, mivel ezek természetes színek. Válasszon fehér konyhát és színes munkalapot, természetes színű nappali bútorokat, piros fotelokat és Chesterfield kanapékat a teljes ház díszítéséhez. Romantikus mintákat és virágmintás vagy kockás huzatot válasszon a Chesterfield kanapéhoz, és élvezze az igazi angol dizájnt.

Rusztikus és klasszikus elemek. Melyiket választod? Az angol hagyományos stílus sajátos elemeken alapul, amelyek egy pihentető és kényelmes stílust hoznak létre. Attól függően, hogy a ház melyik részében található, legyen az egy hegyvidéki nyaraló vagy egy folyó vagy tó melletti ház, vagy egy mindennapi otthon, választhat rusztikus vagy klasszikus stílust.

A rusztikus elemeken alapuló stílus ideális egy ház vagy nyaraló számára, és jellemzői a folyó kövek, a tömörfa, a népi motívumok vagy a természetes anyagok. Ezek különleges melegséget kölcsönöznek az egész otthonnak. A rusztikus stílust más stíluselemekkel is kombinálhatja, feltéve, hogy az ideális arányokat betartja.

A klasszikus stílus a dekorációs elemek és bútorok használatán alapul, amelyek egy kényelmes belsőt hoznak létre, így ideális mindennapi otthonok számára. Tapétával borított falak, természetes fa padló a nappaliban és hálószobákban, csempe a fürdőszobában és konyhában, geometriai vagy virágos mintázattal, virágok a falakon, világos színek, mint a fehér vagy a bézs, nehéz függönyök virágos mintával, tömörfa bútorok, kárpitozott kanapék és komódok mind hozzájárulnak az angol klasszikus, hagyományos stílushoz.

Brit stílusú bútorok A brit stílusú bútorokat a kényelem, a praktikusság, a melegség és a funkcionalitás jellemzi. A nappalihoz egy kárpitozott vagy bőr Chesterfield kanapé vagy egy Chesterfield fotel az angol klasszikus választás. Válasszon egy kerek, vintage stílusú kávéasztalt és egy nagy ablakos, tömörfa vitrint egy elegáns térhez.

A brit stílusú konyhabútorok vintage darabokból állnak, különféle díszítésekkel, világos árnyalatokban és munkalappal, amelyek megegyeznek a padló színével vagy természetes anyagból készültek. A konyhában jellemző az angol vidéki stílusra a faasztal, a fém vagy fa székek és a virágos, geometriai vagy kockás huzat.

Az angol stílusú hálószobákban a franciaágy, a kárpitozott fejvég, az antik kiegészítők, a fém és a fa éjjeliszekrény, a tükör és a tömörfa ruhásszekrény jellemző. A hálószoba dekorációját vintage stílusban kiegészítik, világos színekkel és tapétával vagy csempe, világos színekkel vagy virágos mintázattal.

by Sofazip Romania

Popular Posts

Instagram

Kövess minket

Hírlevél